Műszaki paraméterek

A lakóházak alapozása monolit vasbeton sávalappal C20/25 betonminőséggel készül, lábazati fal és aljzat zsalukő kibetonozással, vasalt aljzatbeton ponthegesztett térhálóval, szintén C20/25 betonminőséggel.

A külső teherhordó falak Porotherm vázkerámia falazóblokkból készül, a lakáselválasztó falak mészhomoktéglából, a konyhai szerelvényeknél Ytong előfalazó előtétfallal, a válaszfalak Ytong válaszlapokkal biztosítottak.

Közbenső és zárófödémre egyaránt monolit vasbeton síkfödém kerül, konzolos nagy méretű erkély és ereszpárkány kinyúlásokkal. A tetőszerkezet hagyományos ácsolt fedélszerkezet, állószékes középszelemennel, talpszelemenek a monolit zárófödémhez csavarosan rögzítve. Héjalásként sík betoncserepet használunk a hozzá tartozó rendszertartozékokkal.

Szigetelésnél a legkorszerűbb anyagokat és megoldásokat választottuk, talajtól a homlokzati hőszigetelésig. Talajon lépésálló padlóhőszigetelések, födémen üveggyapot lépéshang szigetelő rétegek, a homlokzaton 20 cm vastag hőszigetelő lapok kerülnek fel.

A külső nyílászárók műanyag profilú hőszigetelt nyílászárók, legkorszerűbb üvegezéssel, színezett antracit színben. Az ár a külső redőnytokokat egyaránt tartalmazza!

A lakások fűtéséről és hűtéséről hőszivattyús rendszer gondoskodik, mely energiatakarékos, környezetkímélő és alacsony költség mellett működtethető. Tiszta és környezetbarát megoldást kínálnak otthona fűtésére-, hűtésére, melegvíz-ellátására.  A fűtés esetén padlófűtés, a hűtés esetén pedig mennyezethűtés kerül kialakításra.

Minden ház napelemes ellátásban részesül, ennek köszönhetően közel nullás villanyszámlákkal találkozhatnak majd a leendő lakók.

A prémium szigetelésnek, napelemes ellátásnak és a profi nyílászáróknak köszönhetően házaink mindegyike megközelíti a passzív ház minősítést.

A melegburkolat és hidegburkolatok a vásárlók igényei szerint választhatók, az egyedi igények kialakítására is van lehetőség külön árajánlat alapján. A lakás árában benne foglaltatnak a szaniterek is, e mellett a mosógép és mosogatógép kialakítás kiépítése.

A riasztó berendezések csatorna rendszerének kiépítését az ár tartalmazza.

Az építkezés szemrevételezése: az építkezés megtekintése (bejárása) kizárólag előzetes egyeztetés alapján lehetséges a szigorú munkavédelmi szabályok miatt. Továbbá felhívjuk a vevő(k) figyelmét, hogy a biztonsági szolgálat (őrség) szigorú rend szerint engedi meg a munkaterületre való belépést, mely nem udvariatlanságból, hanem baleset és munkavédelmi szempontok miatt történik! Megértésüket köszönjük!

A további részletekért forduljon hozzánk bizalommal!