Lakópark

Szeretne közösséghez tartozni? Olyan helyen élni, ahol közösek az értékrendek, hasonlóak az elvárások, mindezt gyönyörű környezetben? A Hétdomb lakópark ideális megoldás azok számára, akik szeretik a természet közelségét, de mégis szeretnének közel lenni a fővároshoz és minőségi életkörülményt szeretnének családjuk számára biztosítani.

A tervek megalkotásakor szem előtt tartottuk a modern építési technikákat, az innovációt, a családias hangulat megtartást, és mindezt kíváló ár-érték arányban.

A lakópark területén egy közel 1 hektáros park kerül kialakításra, játszótérrel, közösségi terekkel karöltve, hogy a család minden tagja megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget. A biztonságról pedig sorompó és kiépített kamerarendszer gondoskodik, így biztos lehet benne, hogy nyugodt körülmények veszik majd körül.

Bízunk benne, hogy a Hét Domb Lakóparkba költőző családok tagjai megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, és a többi lakóval együtt egy összetartó közösséget alkotnak majd.

Telek kiosztás: